Известие

Collapse
No announcement yet.

Моля за малко акъл

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Моля за малко акъл

Здравейте колеги От няколко дена съм щастливо сдобит с GTV 2.0 TS '99. Тъй като беше любов от пръв поглед, не сме се оглеждали много преди да се вземем, но видино сериозни драми нямаше. В последствие се появиха няколко дребни и вече премахнати проблемчета, но наред с тях - пълна липса на климатик или парно. Днес се зарових под жабката и намерих разкачена букса. Закачих я и чудото стана - моторчето тръгна. Да, ама пущината върти без да спира. Независимо колата на контакт ли е или не. Отделно на това работи само на най-високата степен и не се поддава на никакви манипулации от връткита. Та някой ако има идеи - моля да споделя, защото близките няколко дена няма време за разходки по сервизи, а така е кофти. Мерси предварително
    Alfa GTV 2.0 TS '99

Първоначално публикувано от Geo Покажи съобщение
    Здравейте колеги От няколко дена съм щастливо сдобит с GTV 2.0 TS '99. Тъй като беше любов от пръв поглед, не сме се оглеждали много преди да се вземем, но видино сериозни драми нямаше. В последствие се появиха няколко дребни и вече премахнати проблемчета, но наред с тях - пълна липса на климатик или парно. Днес се зарових под жабката и намерих разкачена букса. Закачих я и чудото стана - моторчето тръгна. Да, ама пущината върти без да спира. Независимо колата на контакт ли е или не. Отделно на това работи само на най-високата степен и не се поддава на никакви манипулации от връткита. Та някой ако има идеи - моля да споделя, защото близките няколко дена няма време за разходки по сервизи, а така е кофти. Мерси предварително
    Порови с търсачката. Има поне няколко теми по въпроса.
    Основната причина за проблема са два транзистора в управлението, които всеки телевизионен техник или човек занимаващ се с електроника може да ти смени.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Благодаря за отговора. Порових и намерих, явно предния път съм търсил с левия крак. Наздраве от мен
      Alfa GTV 2.0 TS '99

Comment

Добре дошъл в сектата ! Муци

Comment

Хах ти ли си бруте? Добре заварили, наздраве и нема да нападаш в гръб!
          Alfa GTV 2.0 TS '99

Comment

Погледни ж алфа оунър за парното схеми и да аз съм

Comment

Вядях ги де са. Дръпнах си рипеър менюъла. Днес ще се поправяме.
              Alfa GTV 2.0 TS '99

Comment

За да не правя друга тема - да попитам тук:
                След смяна на масла, сутрин на студено като запаля изпушва здраво и в купето се размирисва на масло. Смрадта трае минута и после проблеми никакви до другата сутрин. Някакви идеи?
                Alfa GTV 2.0 TS '99

Comment

Кофти масло... и не сипваш ''редекс'' в бензиня, и свещи.. и те така... сутрешното припушване са отайки от висенето в трафика Споко ! Маслото като е кофти след 2-3 загрявания се скапва (губи свойства) и почва да го погорва, съвсем в реда на нещата

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                    Кофти масло... и не сипваш ''редекс'' в бензиня, и свещи.. и те така... сутрешното припушване са отайки от висенето в трафика Споко ! Маслото като е кофти след 2-3 загрявания се скапва (губи свойства) и почва да го погорва, съвсем в реда на нещата
                    Твоята пуши ли ? Моята щото не.
                    Geo ,потърси теми за масленият сепаратор ,дано да е от него.
                    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                    Fiat Bravo II 1.4 90hp
                    sigpic
                    Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
                      Твоята пуши ли ? Моята щото не.
                      Geo ,потърси теми за масленият сепаратор ,дано да е от него.
                      Да сутрин изпушва и това не ме тревожи
                      Скоро като разкарам Селенията ще изчезне
                      Гаранция Виж бях пропуснал, че той има това недуразомение .... сепаратора визирам.
                      Last edited by _power_; d.m.y г., 01:38.

Comment

Както знаеш не съм със селения, а това с което мислиш да сменяш твоето. И се очаква да е читаво. Демек неще да е от маслото.
                        Mochko мерси за съвета, ще се гледа викенда всичко основно, щото е много притеснително, ведно стова и ме дразни зверски
                        Alfa GTV 2.0 TS '99

Comment

Working...
                        X